Ugens madplan uge 24

Herlig weekend med gode venner er kommet og gået, og lige om lidt er det hverdag. Min nye arbejdsplads ligger så skønt at jeg passere adskillige vejboder og gårdudsalg undervejs, og desuden det helt fantastiske Sinai-mejeri, hvis virkelige attraktion (ud over deres skønne oste), er deres friske kærnemælk. Glem alt, hvad du ved om bitter, tynd kærnemælk, og forstil dig en tyk, flødesmagende drik, der perler ganske let på tungen. Uhm! Det skal der naturligvis laves koldskål af – det smager bedre end alting.

Nå, men planen ser således ud:

Mandag: Grøntsagsragout (lidt ligesom ruskomsnusk eller mælkeærter) med bacondrys og grovbrød. Kylling til de næste par dage koges.

Tirsdag: Sommer-minestrone (af suppen fra kyllingen).

Onsdag: Kylling i karry m. brune ris. (kyllingen, der blev kogt i mandags). Grøntsagsstænger til.

Torsdag: Fiskefrikadeller m. små kartofler i ovn og remouladesovs. Spinatsalat til.

Fredag: Grøn omelet m. rugbrød. Koldskål til dessert.

Lørdag: er far og drengene alene hjemme og så skal der spises hotdogs!

Søndag: Mexicansk. Noget med tortilla, kødsovs, guacamole og en rivestærk chili-bønne-tomat-ting de voksne kan putte på. Og revet ost!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s