Ugens madplan uge 15

Pokkers til påskeuge! Intet gik, som jeg havde planlagt, alle røg ned med feber i flere dage, vi kom ikke til sjælland, og vi fik kun mad, der kunne spises med ske foran fjernsynet. Æv. Hvis nogen har lyst til at inviterer til en efter-påske frokost med det hele er jeg frisk.

Men det betyder rester til denne uge, bla. af lørdagens flæskesteg, der ikke blev asiatisk, men forårs og med flødekartofler. Vi udfordre ikke ungernes smagsløg, når de har 38-noget i feber.

Nå, men nu er det slut med al det sygdom, og vi skal igang med hverdagen igen. Rent madmæssigt kommer den til at se således ud:

Mandag: Grøntsagssovs og krydret kød, flæskestegsrest (jeg laver det nok med ris eller bulgur til)

Tirsdag: Hvid grøntsagssuppe m. bacontern (rester fra grøntsagsskuffen, jordskok, løg, persillerod, kartoffel)

Onsdag: Svinekoteletter a la Vietnam (Fra “Uimodståeligt Asiatisk”) m. ris og rå grøntsager i stave. Stærk chili-dyp til (Nuoc Cham).

Torsdag: Farsbrød med tortellini-salat

Fredag: Burritos m. chili con carnen til næste dags non-firmation. Guacoamole og jalapanos til.

Lørdag: Div. rester.

Søndag: Mac’n cheese. Sikkert i sofaen. Broccoli til.

Der er lidt meget kød på i denne uge, det må der rådes bod på senere. Det er et spørgsmål om at få tingene til at passe sammen og køre så nemt som muligt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s