Ugens madplan uge 14

Jeg har fået nye kogebøger. To rigtig dejlige. De er her:

River Cottage Veg everydayRiver Cottage: Veg everyday. (RC)

En gave fra en kær veninde. Fuldgode vegetarretter alle kan finde ud af.

Den står for den ene halvdel af ugens retter – næsten.

 

 

Uimodståeligt  asiatisk. (UA)

En smuk bog med nemme, asiatiske retter. Smukke, appetitlige billeder, meget at lade sig inspirere af.

Står (stort set) for den anden halvdel af ugens retter.

 

 

Der er så ikke så meget påskemad, indrømmet. Det må påskefrokosten på lørdag med hele den pukkelryggede sørge for. Det betyder også, at der er et par dage, hvor vi fodres af andet steds. Derfor er der kun 5 dage på ugen.

Mandag: Pizza med kartoffel, timian og blue cheese (RC). Grøn salat til.

Tirsdag: Kyllingesuppe med karry og nudler (UA).

Onsdag: Vegetarisk Byriani (RC). Grønne bønner til.

Torsdag: Hjemmelavet Ravioli med brændenælde. Friskrevet parmesan og tomat-salat til. (Bare for at gøre noget helt andet….)

Søndag: Langtidsstegt flæskesteg med asiatisk krydring og små pandekager med forårsløg (UA). Jeps!

Igen er der forholdsvis meget grøntsagsmad, men også kylling og flæskeståhej. Vi vil gerne spise mere grønt, men er også glade for gris, især den lokale.

God påske, allesammen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s