Ugens madplan uge 7

Vinterferie for nogen, almindelig arbejdsuge for os på Fyn – og for os i det hele taget, vi har vist haft hvad der tilkom os i år.

Som jeg skev i sidste uge laves der søndag en ordentlig omgang kødsovs, der så bruges hen over nogle dage. Signe er jo den sande kødsovs-ekspert, og med hendes inspiration kaster vi os ud i det.

Vi prøver:

Mandag: Lasagne. Salat med farvede gulerødder, fennikel og og appelsin.

Tirsdag: Rolls m. kødsovs og grøntsager. Her blandes der bønner og majs i kødsovsen.

Onsdag: Øllebrød med flødeskum.

Torsdag: Pasta med kål og pølse.

Fredag: Ravioli med ostesovs. Grøn salat til.  Hjemmelavet is med frugt og chokoladesovs til dessert. Midterbarnet har bestemt og er med-kok.

Lørdag: Rösti, kylling gordon bleu, bønner til.

Søndag: Oksegrydesteg (tyksteg) m. kartofler, måske mos. Rosenkål til.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s