Ugens madplan uge 5

Vinter, hverdag og tre gange på skolen på en uge. Lidt snevejr oven i.

Det giver denne madplan:

Mandag: Mørbradgryde (rest fra søndag) med bulgursalat. Den laves nu med grove ris, der er kogt dagen før.

Tirsdag: Perlespeltgrød. Nylavet solbærkompot til.

Onsdag: Aubergine/kartoffelcurry m. naan (dejen laves dagen før med meget mindre gær), raita og salat. Rest fra frys til ungerne. Måske vi har boller i karry?

Torsdag:. Pølsehorn til buffet ved skolearrangement.

Fredag: Helstegt kylling m.rodfrugtfad og hele hvidløgsfed. Spidskål m. ingefær og mandler (fra “Suveræne Succeser”, der laver den med rosenkål – men nu er det spidskål vi får i kassen).

Lørdag: Steg. Hvad der bliver for én afhænger af hvad Ruth har på tilbud. Vi skal have østershatte til på en eller anden måde.

Søndag: sandwich af rester fra steg.

En mening om “Ugens madplan uge 5”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s