Ugens bedste måltid (ind til videre…)

Pasta med bacon og svampe” er en fantastisk ret. Den opskrift jeg har linket til yder det ikke helt retfærdighed, så her kommer vores opskrift:

150 gr. rigtig god bacon

200 gr. portobellosvampe

2 fed hvidløg

en slat hvidvin

en slat piskefløde

750 gr. frisk parpadelle pasta (ja, der spises igennem her i huset når det er pasta)

timian, en smule

Bacon skæres ud og svitses i en gryde. Når fedtet løber af, tilsættes de udskårne svampe og hvidløget.  Et halvt glas hvidvin tilsættes, timian i. Det damper lidt sammen, derefter tilsættes fløde. Vi jævnede med en lille jævning.

Thats it! Og nej, vi har ikke glemt at skrive saltet, baconen var salt nok.

Vi fik rucolasalat til:

200 gr.rucola

100 gr. tomater, så solmodne som muligt

125 gr. mozarella

Dressing:

Olivenolie

Æbleddike

salt, sukker, peber

Bland sammen. Den bitre rucolla er perfekt sammen med den fede fløde og blide pasta.

Hvidvinen var en Argentiner, ” La Mascota”, som jeg varmt vil anbefale. Vi kom til at drikke resten, og det var bestemt ikke nogen straf.

En mening om “Ugens bedste måltid (ind til videre…)”

  1. Hejsa,

    Når du skriver BLAND SAMMEN, betyder det at pasta og sauce blandes inden servering….???

    Konen og jeg diskutere….

    Gerne svar på e-mail

    mvh

    Mogens

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s