Ugens madplan uge 43

Der er dejligt i Sverige! Uh, hvor har vi nydt at være sammen, være ude, være  i gang. Med hensyn til maden har vi spist fælles med de andre familiemedlemmer, og der er blevet lavet mad til os 6 ud af 7 dage. Nice!

Nu kommer hverdagen drønende for fuld hammer. Jeg er væk tre dage, og har således kun mandag og fredag med familien. Derfor tager vi den store tur i morgen og laver fars af to kilo hakket kalv og flæsk, og madplanen kommer derfor til at  se således ud:

Mandag: Frikadeller, kartoffelmos og grønne bønner.

Tirsdag: Boller i karry m. ris og gulerodssalat.

Onsdag: Æbleflæsk m. rugbrød. Pandekager til dessert.

Torsdag: Boller i tomatsovs m. pasta.

Fredag: Frisk pasta med stuvet spinat. Kylling til. Og broccoli.

Lørdag: Svinekæber i sort øl. Kartoffel/blomkålsgratin til.

Søndag: Linsesuppe. Grovbrød til – så får vi også bagt.

 

Så fars bliver til frikadeller (1/3) og kødboller (2/3), der så fordeles over 3 dage og gør tilværelsen nemmere. Det bliver kedeligt, hvis det er 3 dage i træk, så vi snupper en gang æbleflæsk ind i mellem. Der er stadig æbler i haven, vi skal spise  så mange af dem vi kan. Jeg er ikke helt tilfreds med grøntsagsantallet, men det får være i denne uge.

En mening om “Ugens madplan uge 43”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s