Ugens madplan uge 39

Der tegner sig stille og roligt i et mønster i vores hverdagsliv. Det har ellers ikke været kotyme, men nu ser det ud til at Husbond henter unger og laver mad Mandag og tirsdag, jeg henter og laver mad onsdag og torsdag, og fredag er lidt som vinden blæser. Ind i mellem laver Største barnet mad Torsdag, men det er ikke sten og nagelfast, og jeg hjælper som regel til. En regel for madplanen er, at man ikke sætter andre til at lave noget, de ikke kan lide, så Husbond koger ikke grød (risengrød undtaget), og jeg bager ikke pandekager. Jo, jeg kan godt lide pandekager, men ikke til aftensmad, og desuden er han meget bedre til det. Men det er kun en af mange grunde til, at planen ser ud som den gør. En anden er, hvad slagteren havde på tilbud. Så er der kassen fra årstiderne, der havde spidskål og rødbeder (alt det andet er væk). Endelig er det absolut sidst på måneden, og der skal ryddes op i fryseren. Ergo sum:

Mandag: Hamburgerryg (der skal også være til pålæg) med stuvet spinat og pasta. Spidskålssalat til.

Tirsdag: Pizza med kødsovsrester fra fryseren. Resten af salaten fra dagen før til.

Onsdag: Medister m.ovnkartofler og rødbedesalat (og nej, vi fik ikke medister i uge 38, vi spiste rester i stedet)

Torsdag: Italiensk kalvelever m. pasta og resten af rødbedesalaten

Fredag: Græskarsuppe . Hvis ungerne er hjemme (hvem ved, måske er de hos faster D.), kan de få den rest lasagne, der er i fryseren

Lørdag er vi ikke hjemme

Søndag: Frikadeller, majskolber og ovnkartofler.

Billede fra “God & Sund Mad”
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s