Ugens madplan uge 35

Nå, den laver jo ikke sig selv, den madplan. Jeg har været i Kbh to dage i denne uge, og skal såmænd over igen i næste uge. Det er sandelig godt, det ikke er mig der laver mad hver dag!

Det bliver nogenlunde sådan her:

Mandag: Farsbrød m. ovnkartofler og glaserede rosenkål. Nok kål, så der er til min frokost dagen efter.

Tirsdag: Harira med brød og yoghurt. Ungerne spiser nok mest brød – måske med ost? igen: nok til min frokost også.

Onsdag: Hønsekødssuppe – den gammeldags slags med kød og mel-boller. Den kogte kylling bruges Fredag.

Torsdag: Ravioli m. spinatsovs. (Den Store laver mad, der er svømning og tidspres. Hvad jeg skal spise, må jeg finde ud af. )

FredagKyllingepie, den gammeldags amerikanske slags. Kogte grønne bønner til. Nok til, nåja, frokost til mig også….

Lørdag: Stegt kulmule med pestokartofler og grøntsager. Opskrift fra “Årstidernes Madplaner”.

Søndag:  Landgangsbrød med laks, gulerodshummus og ost. Hjemmebagt landbrød til, og kikærter med avocado, ærter og mynte. Opskrift fra “Suverænt sundt”, s. 36.

 

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s