Ugens madplan uge 20

En dejlig fødselsdag er gået, og gået godt. I morgen er der atter en dag – en hverdag….

Ugens frokostsalat er selleri/æblesalat

Mandag: Flergrynsgrød med rabarberkompot

Tirsdag: Linsesuppe (m. oksekød) m. groft brød

Onsdag: Mørbradbøffer m. bønnesalat og kartofler (fra “Årstidernes madplaner”)

Torsdag: Æggekage med kartofler (kogt dagen før). Rugbrød og tomater til.

Fredag: Pasta med pesto. Kikærtesalat og brød til.

Lørdag: Grillpølser, enten på grill eller pande, afhænging af vejret. Om vi skal have hotdogs eller noget helt andet ved jeg ikke endnu….

Søndag: Krebinetter, nye kartofler og en eller anden slags grønt, først må vi se hvad de har på torvet lørdag morgen.

Advertisements

En mening om “Ugens madplan uge 20”

  1. Hej – kan se du har mørbrad og pesto (omend ikke samme dag) i denne uge… Jeg lavede fyldt mørbrad i ovn i lørdags. Fyldet var pesto, pinjekerner og soltørret tomat (en stor spiseske pesto, ca 30gr finthakkede kerner lige gjort gyldne på panden, samt 5-6 stk semidried/opblødte findelte tomater) til en hel mørbrad. Efter afpudsning blev mørbraden flækket (og delt i 2 af praktiske årsager), fyldt og foldet sammen og lagt i et fad Jeg havde puttet små tomater (punkteret inden med lille kryds) i fadet rundt om og lidt god olie over. Det blev bagt på 140 grader i 45-50 min og gik så lige 10 min på 200 – og hvilede bagefter. Det blev virkeligt godt – saftigt lækkert og velsmagede. Tip givet videre – ha en dejlig uge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s