ugens madplan uge 19

Jeg tænker mere og mere at en del af grøntsagerne (for mit vedkommende) skal falde til frokost. Det er svært for os at nå det store til aftensmad, udover de obligatoriske stænger, broccoli, ærter eller bønner. Desuden er der generelt mange grøntsager i vores mad – altså i selve retten. Men jeg prøver at få lavet “frokost-salater”, gerne med bønner, linser eller kikærter til nogle dage af gangen, det er nemt at tage med og sikre dagens indtag af fibre. I denne uge bliver det denne lækre ting: Bønnesalat med mandel og tranebær

Ellers ser ugen således ud:

Mandag: Trines kartoffelret m. grønne bønner og rugbrød.

Tirsdag: Frikadeller m. (nye?) kartofler og gulerodssalat (der skal også være deller til madpakker).

OnsdagGrøddag – det skal til i disse sparetider

TorsdagHverdagskylling m. kokos. Ananas/chili relish til.

FredagSkinketærte m. saml selv pastasalat

LørdagRis med bønner og lam

Søndag: har Mellembarnet fødselsdag, så dér må han bestemme, og det har han ikke gjort endnu. Mit gæt er noget med pasta, enten med kødsovs eller ostesovs eller som carbonara. Vi får se.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s