Ugens madplan uge 48

Sidste uge blev lidt anderledes, Husbond ville hellere have and på Dagen, så sådan blev det. Søndag blev det risengrød, vi var lige så godt i gang med julerierne; juletur med børnehaven, advent, kalenderlys, julepynt – risengrød. Det betyder så, at vi har til klatkager til efterret i aften. Ja, efterret, ikke dessert – det skal mætte og være en del af måltidet!

Ellers ser det således ud:

Mandag: Medister og linsesalat (linser og rodfrugter, masser af basilikum). Klatkager til efterret.

Tirsdag: Kylling i kokos-karry sovs. Ris til, og dampet broccoli.

Onsdag: kartoffellasagne. Bønnesalat til.

Torsdag: Pasta Carbonara. Jeg finder en rest i fryseren, og alle får ærter.

Fredag: skal jeg til julefrokost, og Mindstemanden på faster-besøg. Husbond og Mellembarn er således alene hjemme, og vil nyde at hitte på noget.

Lørdag og søndag: Harira – Husbond er alene hjemme og laver til begge dage. Vi finder noget uskyldigt til ungerne i fryseren søndag.

2 meninger om “Ugens madplan uge 48”

  1. Jeg er imponeret over den tilsyneladende størrelse på samt indhold af din fryser – den virker som en uudtømmelig kilde til variation, redninger, stopning af små huller… kunne være sjovt at høre lidt om, hvornår det går den anden vej (altså lidt om hvad der ryger ned ned i på ugebasis).

  2. Faktisk er den ikke ret stor😉

    Det, der ryger i den er rester, typisk fordelt i små bøtter eller portioner. Men en del af tricket er, at vi meget tit bevidst laver “for meget” af ting, vi ved der er godt salg i. Det kan være boller i karry eller andet godt. Men god idé at skrive et indlæg om det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s