Ugens madplan uge 44

En hektisk uge tager sin begyndelse – det her efterår er helt umuligt. Der er to dage uge mad, fordi vi skal på generalforsamling i weekenden begge to – og ungerne skal være hos fastre og farmor allerede fra fredag. Desuden skal jeg en lille smut til Göteborg (!) og er væk i mange, mange timer.

Vores søde naboer har hentet økologisk oksefars med en lav fedtprocent til os ovre i det der jylland, det smager fantastisk og var ikke ubetaleligt. Derfor: hakkebøffer!

 

Mandag: Hakkedrenge, krydret græskar i ovn og ovnkartofler.

Tirsdag: kyllingebryst og braiseret kål m.ærter og bacon. Brød til.

Onsdag: tomatsuppe a la far

Torsdag: Frisk pasta m. laks og spinat (vi nåede ikke til det i denne uge – der kom en halloweenfest ind fra højre….)

Fredag + lørdag: spiser vi ude, faktisk på Hotel Nyborg strand. Yes sir!

Søndag: kalkunfrikadeller, kartofler og grønne bønner+kidneybønner = bønnesalat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s