Persillerødder m. kikærter (eller omvendt)

En læser spurgte, hvordan mandagens ret, Persillerødder m. kikærter laves. Det er en ny opskrift jeg har afprøvet – den er ca. sådan her:

1 løg pilles og hakkes,  3 persillerødder skrælles og skæres i kikærte-store tern. Begge dele svitses i olie med en solid sjat karry. Bagefter et par håndfulde kogte kikærter i. Dampes mørt i et par dl. boullion i ca. 10 min.

Jeg synes, persillerødderne smagte for meget igennem, og næste gang bliver det halve enten gulerødder eller simpelthen kartoffel. Man kan sikkert også bruge selleri med succes. Et ordentlig drys persille på toppen gør også godt. Kan bruges istedet for kartofler, ris eller pasta.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s