Ugens madplan uge 39

Sidste uge var domineret at det-skal-gå-stærkt-og-ungerne-skal-kunne-lide-det mad. I denne uge skruer jeg lidt op for sundheden igen, selvom der ikke er hverken kartofler eller suppe på i denne uge.

Der var en del ting, der ikke lykkedes i sidste uge, dels fordi jeg blev syg, og dels fordi jeg ikke kunne skaffe de råvarer, jeg ville have. Økologisk kylling var ikke at opdrive, da jeg prøvede lørdag formiddag, og den nye “madorden” her i huset siger, at så finder man på noget andet. Så godt hjulpet af “Dreyers gårdbutik” fik vi Bøf Stroganoff lørdag og rødbedepandekager m. lamme/ærtefyld (fra kogebogen “Børn i køkkenet” af Helle Brønnum Carlsen). Jep! Smagte skønt og ungerne elskede det.

Nå, til planen:

Mandag: Porretærte m.rødkålssalat.  Resten af det gode brød til.

Tirsdag: Kung Fu kylling (kylling m. grøntsager i kokos/karry, med nudler) – fra “Børn i køkkenet”

Onsdag: Boller i karry m. gulerodssalat (her er tale om en sand klassiker…)

Torsdag: Spaghetti m. tomatsovs (vi har noget hjemmelavet i fryseren) og en bønnesalat m. perlebyg.

Fredag: Lasagne + og salat-rest fra dagen før.

Lørdag: Svampe a la creme, sprødstegt lever m. løg og æbler, en speltkernesalat og hyldebærsuppe m. flødeskum. Efterårsmenu!

Søndag: Harira til de voksne, der skal også være til fryseren. Det er det bedste, når man kommer sent hjem og er sulten. Ungerne spiser rester af lasagnen fra fredag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s