Ugens madplan uge 38

Vi har haven fyldt med de herligste, sure madæbler. De skal bruges så meget som muligt, uden at det bliver for meget. Desuden skal der laves chutney, og kompot, der også kan bruges til grød, både til fortæring og til fryser. Ellers er øvelsen at gøre det godt og fedtfattige, selvom vi har lynende travlt.

Mandag: Æbleflæsk m.rugbrød. Jeg laver en solid linsesalat, der også kan bruges til frokost.

Tirsdag:  Pasta m. svampesovs og ærter

Onsdag: Majschowder m. Tortillachips.

Billedet lånt hos Klidmoster, der har de skønneste opskrifter

Torsdag: Pizzaer fra fryseren

Fredag: er jeg ikke hjemme. Familien spiser Hotdogs!

Lørdag: Kylling m. æble og mos. Stegte porrer til.

SøndagHjemmelavede forårsruller m.ris og sød chili sovs. Der skal være til fryseren også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s