Ugens madplan uge 31 – 10

Nå, her kommer den så, den første plan efter sommerferien. Som I ser har jeg ændret lidt på tingene, idet en uge nu går fra søndag til søndag – så kan jeg nemlig komme på torvet og handle til hele ugen lørdag morgen. På den måde har jeg mulighed for at bruge nogle lidt mere spændende grøntsager.

Uge 31

Søndag: Fuldkornsspaghetti m. kyllingeboller i lys sovs. Dampet sommerkål m. dild til.

Mandag: karry/kokossuppe. En kikærtesalat til.

– frokost: rugbrød m. hamburgerryg. Grove grøntsager fra kantinens salatbar.

Tirsdag: Hakkebøffer og rodfrugter i ovn. Salat m.forårsgrønt (ærter, asparges, courgetter og fennikel)

– frokost: kikærtesalat m. tun

Onsdag: Frisk pasta og laks. Stuvede porrer til.

– frokost: rester

Torsdag: Tomatsuppe

– frokost: laks og porrer på rugbrød.

Fredag: Kikærterburger. Rødgrød m.fløde til dessert – det er nu, vi har bær i massevis.

– frokost: rugbrød m. tun og kantinesalat.

Lørdag: fiskefiletter m. nye kartofler og persillesovs. Dampede ærter til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s