Ugens madplan uge 17 – 10

Det er ikke specielt nemt at lægge planer for denne her familie lige for tiden. Vi vil simpelthen hellere alt mulig andet end at lave mad, især vil vi gerne være ude. I dag har vi indviet vores nye bålsted, og jeg glæder mig til vi skal til at lave bålmad – og grillen skal vel også snart frem.

Nå, men i denne uge flyver og farer vi rundt i verden, fx. skal jeg til Kbh. ugens første to dage. Derfor ser planen sådan her ud:

Mandag: Spaghetti Carbonara

Tirsdag: Der laves en basis kødsovs. I dag spiser vi tacoskaller med grøntsager og putter bønner og chili i 1/3 af kødsovsen.

Onsdag: lasagne m. 1/3 af kødsovsen

Torsdag: spaghetti m. den sidste rest kødsovs – og SÅ skal vi også se noget helt andet!

Fredag: Mørbrad m. æbler og perlespelt

Lørdag: Skinke m. ovnkartofler og spinat

Søndag: Koger vi suppe på al det, vi har i fryseren og laver hønsekødssuppe og fond til fryseren.

Sikke en masse kødmad! Vi må sørge for en masse grøntsager til. Omvendt kan man sige at der er tale om 500 gr. hkt. okse pr dag – og vi er 4 mennesker de fleste dage. Det er jo ikke overvældende….

En mening om “Ugens madplan uge 17 – 10”

  1. Vi laver også ofte tricket med kødsovs på 3 dage måder på 3 dage. Rester af kødsovs kan også med stor fordel bruges på pizza, og så kan man evt supplere med kartoffelpizza, hvis der er dej til overs (dej, supertynde kartoffelskiver og rosmarin -evt et skvæt af den gode olivenolie øverst) – nemt og billigt hvis man synes det bliver for meget kød – er også utroligt madpakkeegnet….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s