I den nys overståede uge har vi spist efter planen – hver dag. Det er første gang i lang tid. Det er supergodt når vi kan holde planen, for det er den vi køber ind efter, og vi smider for meget ud, når vi ikke holder den.
Rugtærten tog alt for langt til at lave, så det endte med at ungerne fik noget hurtig pasta. Men holdt op, hvor var den god! Vi brugte resten til froksot dagen efter, det var heller ikke dårligt.
Og nu til den kommende uge:
Mandag: spinatlasagne
Tirsdag: frikadeller m. kartofler og glaserede rodfrugter (dobbelt gang kartofler)
Onsdag: pølser og kartoffelsalat
Torsdag: Kartoffelsuppe m. pastinak, kikærter og bacon
Fredag: Kalkun i wok
Lørdag: Vildsvinekølle m. rodfrugter og tyttebærkompot. Noget at se frem til! Forhåbentlig kommer der nogen og hjælper os med at spise den, der er mad til 8-10 personer-
Søndag: fiskefrikadeller m. asparges og små ovnbagte kartofler.