Påsken er ved at være forbi, og vi har haft de skønneste fridage. Vi har ryddet brombærkrattet bag i haven, og fået skåret haslerne ned så vi har udsigt ud over bakkerne. Hårdt arbejde, men hvor er det dejligt!
Det har betydet ganske mange afvigelser fra madplanen, mest fordi vi bare var for trætte til noget der minder om madlavning når vi kom ind. Vi har endda været på købepizza en enkelt dag.
Jeg synes det er ved at være svært med grøntsagerne nu. Vintergrøntsagerne er kedelige, og de nye er der ikke endnu. Det eneste, der er i haven endnu er skvalderkål.
Nå, men lad os se hvad vi kan finde på i denne uge.
Mandag: Lasagne – masser af grøntsager i.
Tirsdag: Dhal m. kardemomme. Godt brød og yoghurt til.
Onsdag: Rugtærte m. porrer og gedefeta. Grøn salat til. Opskriften er fra en ny kogebog af Trine Hahnemann, som jeg håber at nå at skrive lidt om. Temaet er nordisk mad, og derfor er både pizza og tærter med rugmel. Spændende!
Torsdag: Hønsekødssuppe m. nudler
Fredag: Lammekebab m. ris og gulerodssalat (Koshimbir)
Lørdag: Braiseret svinekød m. pasta og spinatsalat
Søndag: Fyldte madbrød m. skinke – også til madpakker. Hertil stærk bønnesalat.