Risrest: From Zero to Hero!

Milles husbond her med en hurtig ret:

Alene hjemme. Frokost. Hm, et par flade med leverpostej?

Nej, for jeg kogte for mange ris forleden. Med vilje, for så kan jeg lave en af mine yndlingsfrokoster. Man tager:

Èn røvsyg ris-rest, passende til den mængde mad man kan spise
Friskkværnede krydderier. I dag: fennikelfrø, spidskommen, lidt chili, kanel, kardemomme, gurkemeje (for farven), bukkehornsfrø, nellike ... og et par jeg har glemt.
Smid det på en varm, olieret pande - først krydderier, så ris og evt. noget tørret frugt. Jeg brugte rosiner, fordi de lige var ved hånden.
Varm igennem (lad evt. så ved svag varme i et par minutter efter start-stegningen - det er godt for den tørrede frugt) og spis - velbekomme!
Reklamer

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ebogstroldmand. Far. Ølbrygger. Tegneserieentusiast. Musiksnob. Madelsker. Time Lord in spe. Gift med Camilla. Rating: Awesome!

3 thoughts on “Risrest: From Zero to Hero!”

  1. hej Milles mand – den der risret er lige mig. Elsker alle de der krydderier. Har du prøvet at smide lidt appelsinstrimler i, hælde et par ristede mandler eller granatæblekerner over – og så dryppe med lidt orangeblomst vand – det hele passer perfekt til din krydderiblanding og du vil føle dig som en arabisk sultan i paradis 🙂

  2. Det var lige sådan en frokost, jeg også kunne finde på. Jeg elsker at tage karry, løg og peberfrugt også – det er lige før, jeg kunne leve af det 🙂

    Har lige opdaget din blog idag. Den kommer fluks på min blogroll. Du er selvfølgelig også meget velkommen ovre hos mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s