Ugens madplan uge 50

I denne uge er jeg lidt mere hjemme, så det kan blive lidt mere udfordrende – vi kan bedre nå at lave mad, når vi er to. Jeg er iøvrigt allerede begyndt at spekulerer over, hvad der skal på bordet til den traditionsrige brunch d.23/12, hvor min stakkels unge har fødselsdag. Gode forslag modtages gerne!

Nå, men tilbage til madplanen:

Mandag:  Shepherds pie og linsesalat m. gedeost

Tirsdag:  Svensk pølseret m.grøntsagsstænger

Onsdag:  Grøntsags biryani (fra Easy indisk) m. agurkerelish

Torsdag: Gulerods – kokossuppe

Fredag: Burgere (Mellembarnet laver mad med far og mor er til julefrokost)

Lørdag: Harira m. yoghurt osv.

Søndag: Farsbrød med ovnkartofler og jordskok-æblesalat

Reklamer

5 thoughts on “Ugens madplan uge 50”

  1. Bønner med tørret flæsk, fra mors mad, side 23- Altid en succes her + græsk yoghurt m akacie honning,frugt og nødder, som iøvrigt smager fantastisk over en skimmelost.

  2. Fantastisk, Søs! Vil afprøve bønner m. tørret flæsk meget snart (lørdag måske?) – honning og skimmelost, enkelt og godt. Super!

  3. Bagte grøntsager: peberfrugt, champignon, rodfrugter, løg i fag går glimrende til brunch. En lille culotte – steget mørkerosa og skåret i superfine tynde skiver går også glimrende isteden for bacon og pølser el. som suplement.
    Endelig er amerikanske pandekager altid en succes – men kommer der mange er french toast en god erstatning – er sikker på man kan lave det i bradepande i ovnen også, så man ikke står og sveder over panden. Husk (ahorn)sirup og friske frugttern til!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s