Ugens madplan uge 43

Bedre sent end aldrig!

Mandag: Risotto med brassieret rød grønkål (hvad skal vi dog bruge det til,  Årstiderne?) og serranoskinke

Tirsdag: Pasta med svampe og salat til

Onsdag:  Æbleflæsk med et indisk pift! Måske skal vi endda spise ris til? Jeg skal nok bringe opskriften, hvis det bliver godt.

Torsdag: Kartoffel/pastinaksuppe med brød

Fredag og lørdag: Dillkött! (vi har nemlig været i sverige, har vi! Desuden  skal have brug resten af gedekødet fra i sommer, og her kan det simre mørt i timevis)

Søndag: Kylling med masser af hvidløg og ovnstegte kartofler.

Sådan! Lidt anderledes end vi plejer, men efter en uge i Sverige med mad til mange (vi var 25 afsted), trænger vi til en “farsfri” uge.  Desuden er efteråret her jo for fuld drøn, og det må gerne kunne ses.

Jeg skal nok bringe opskrifterne, hvis de virker som de skal😉

2 meninger om “Ugens madplan uge 43”

    1. Ja, blandt andet. Synes den er hård og skarp i munden rå, og farven gør den helt umulig at stuve – det ser simpelthen sygt ud! Det samme gør sig gældende, hvis man putter den i supper eller lignende. Hvad skal jeg så med den?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s