Ugens madplan uge 41

Sikke en skøn weekend! Regn, rusk og gammeldags æblekage…. Oktober er her for fuld udblæsning.  Ugens menu er også efterårsagtig, og præget af ferie i det den kun er 5 dage lang.

Mandag: Rodfrugtfad m. bacon og fetaost.  Salat m. kryddernødder og godt brød.

Tirsdag: Tandoori kylling med kartofler og agurkeraita

Onsdag:  kartoffelmos og pølser m. grønne bønner. Vi skal ha ryddet op i fryseren efter sommerens grill-aftner – vi har bla. nogle af slagterens gode pølser med purløg liggende. Og så kan vi nemlig prøvekøre husbonds lækre eksperiment: grøn kethup!

Torsdag: Risengrød. Jep, sæsonnen er i gang – det er efterår, så nu må vi godt.

Fredag:  kogt spelt,  frikadeller og grønkålssalat m. chorizo

– og så kører vi til  Sverige! I må undvære madplan for uge 42, for da skal vi fede den sammen med storfamilien og kun lave mad én gang – og vi har bestemt os for, at vi skal lave spaghetti med kødsovs. Hvad de andre madhold laver ved vi ikke endnu, men det plejer af være helt i  top – også gastronomisk.

3 meninger om “Ugens madplan uge 41”

  1. @et cetera: takker! Vi glæder os helt vildt!
    @Marie: Ja, det var Ulf der syntes at nu var det tid. Ungerne synes det er fantastisk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s