Pasta, pølse – og hvidkål

I al sin enkelhed en vidunderlig ret – stærkt, sødt og røget på en og samme tid. Desuden er det endnu et sted at placere noget af den kål, der er så godt for os, og samtidigt er den billig.

Pølse – hedeknægte eller røget medister

200 gr. hvidkål

1 porrer

1 æble

en håndfuld rosiner

lidt olie, 1 spsk  karry

400 gr. pasta

Snit hvidkål og porrer fint. Skær æblet i både og derefter i tynde skiver. Skær pølsen i skiver. Svits karryen i olien, derefter pølse,  grøntsager og rosiner . Lad rettens simre under låg ca. 10 min.

Kog pastaen, dryp den af og bland den i retten.

5 meninger om “Pasta, pølse – og hvidkål”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s