Ostecanelloni

Dét fungerede rigtig godt! En lækker tomatsovs (nej, vi fulgte ikke opskriften, den slags er jo altid vejledende) at både dåse og frisk tomat, en blanding af hytteost og spinat i canellonien og så en en bechamel over. Ost på og i ovnen. Se her, hvor appetitligt:

madjuni 027madjuni 029

2 meninger om “Ostecanelloni”

  1. Det er et kæmpestort, hjemme-importeret provencefad, min moster havde med hjem engang. Det var så stort at hun ikke kunne have det i sine skabe, og derfor endte det hos mig. Jeg var den eneste, hun kendte der lavede mad i de mængder! Jeg elsker det, og bruger det alt for sjældet. Til gengæld er det en af de få ting, der får lov at stå fremme i køkkenet….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s