Rødgrød med fløde

Eller:ryd op i fryseren før en ny sæson. Jeg valgte den helt simple, gammeldags model: blandede bær, lidt vand, og sukker. Hvor meget af hver er vanskeligt at sige, det afhænger af hvilke bær, du anvender. Ribs og (i mit tilfælde) rabarber kræver meget sukker, jordbær noget mindre. Frøken Jensen ved hvordan, og den har du vel?

Rødgrød
Rødgrød

Jeg jævnede den, igen helt gammeldags, med en jævning af kartoffelmel og vand. Op i skålen, sukker på og køl helt af. Spis med fløde og evt. strøsukker.

Mine børn opførte sig som om de ikke havde fået mad i dagevis…

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s