Mousakka

Dages mousakka blev intet mindre end rigtig god – så jeg vil lige fortælle jer om de justeringer jeg foretog. Jeg havde kun én aubergine, så jeg kogte nogle kartofler (og sørgede for at koge nok til kartoffelsalaten i morgen – det er jo én af fordelene ved at lave madplaner at man kan forberede og slå flere fluer med et smæk) og lagde i lag med kødsovs og den (fedtfattige) bechamel. Det blev rigtig, rigtig godt. 

Vi fik en salat af tomater og avocado, lagt i fint mønster overpå en bund af babyleafes. Ikke noget dressing, så gider Husbond ikke spise det. En skål med avocodo og en med tomater til ungerne. Godt, hjemmebagt brød til. Et fuldgyldigt og velsmagende måltid, som alle spiste og nød. Dejligt!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s