Ugens Madplan Uge 19

Så er vi hjemme fra en vidunderlig weekend på Ærø, nærmere betegnet “Den grønne gren” , hvor vi har spist helt fantastisk og sovet på et yndigt, lyserødt værelse og i det hele taget nydt livet. Fredag fik vi pizza, bagt i stenovn. Husbond fik dessert, rabarbertrifli med hvid chokolade, og den fik ham til at overveje (men kun overveje) om hvid chokolade måske alligevel har en plads i denne verden.

Lørdag aften fik vi fyldt svinemørbrad med laurbærkartofler og salat af perlespelt.  Hertil marinerede gulerødder og skønt hjemmebagt brød. Alt i hjemmelavet, økologisk kvalitet. Vi var enige om, at her var tale om “ærlig mad” uden nogen dikkedarer. Den grønne gren er hermed anbefalet, tag derover engang!

Nå, så var der madplanen for denne uge.

Mandag: Moussaka og tomatsalat

Tirsdag: Kartoffelsalat, dampede asparges og frikadeller

Onsdag: Kylling i kokosmælk

Torsdag:  Lieret blomkålssuppe  (og varme hveder bagefter)

Fredag: Kalvekød med spidskål og rabarbertærte

Lørdag: pasta med pesto, brød og sprød salat

Søndag: Flæskesteg i kokosmælk m. ris og salat

Jeg ved ikke helt med weekenden endnu, det afhænger af lidt forskellig – den vender jeg tilbage med.

2 meninger om “Ugens Madplan Uge 19”

  1. Tak for tippet med Den grønne gren. Det må vi prøve engang – det er jo altid rart at være på den grønne gren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s