Om at lave det hele om

Nogengange bliver al ens omhyggelige planlægning gjort til skamme. Det kan der være mange grunde til, det kan være der sker noget forudset, det kan være vejret, der pludselig indbyder til noget andet, eller en en begivenhed. I dag var det simpelthen en råvare. Vores lokale slagter, Skallebølle Slagtehus, har kun åbent torsdag og fredag, og så er det om at få købt ind til hele ugen. Vores motto er: lidt men godt. Vi spiser yderst sjældent røde bøffer, men til gengæld meget ofte fars. Og rigtig mange dage spiser vi slet ikke kød eller kun kød i form af bacon for smagens skyld. Omvendt skal man også regne lidt på det en gang i mellem. Vores slagtehus havde en kæmpe skinke, ca. 3 kg til 170 kr. Hey! Der er kæmpe mange måltider i sådan en! Nå, den kom med hjem og så skulle den jo smages. Så geden er udsat til i morgen, og i dag har vi fået skinke og pasta m. stuvet spinat.  Lækkert!!

Sådan kan det også gå med madplaner….

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s