Trines kartoffelret

Jeg skylder vist at forklare hvad “Trines kartoffelret” egentlig er for noget. Jeg fik den for mange, mange år siden hos min veninden Trine (surprice!), og den består i al sin vidunderlige enkelhed af kartofler i tern, bacon, løg,  fløde og paprika. Masser af paprika. Man kan næsten ikke overdoserer, men er der for lidt bliver retten kedelig.

Altså: skræl en hel masse kartofler, flere end du plejer. Husk at du plejer at bruge kartofler til tilbehør, her er det selv retten. Skær dem i tern, ikke for store. Skær bacon i små tern, løg ligesådan. Brun hele baduljen i en god stor gryde sammen med masser af paprika. Jeg tør ikke komme med dosering, der er milevid forskel på styrken i paprika. Men vi taler spiseskefulde her!

Så hælder du fløde på. Skal du spare på kalorierne, kan du sagtens nøjes med kaffefløde eller piske blandet op med vand. Men mælk er for lidt, der skal mere til. Så skal retten bare stå og mumse sammen, rør i den tit så den ikke brænder på i bunden. Når kartoflerne er møre og smattet lidt ud, er den færdig. Spis med grønt drys, og rugbrød med smør.  Masser af salat til.

Reklamer

17 kommentarer til “Trines kartoffelret”

  1. Det er rigtig kollegiemad – nemt, få ingredienser, og BILLIGT! At det så smager fremragende er bare en bonus….;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s