Mandag og medister

Ugen er igang, der er drøn på allerede. Jeg har købt en god medister hos vores lokale slagter, og vi laver den i ovnen sammen med kartoflerne. Vi har fået fat i nogen der er små og fine, så vi vasker dem bare og skærer dem over en enkelt gang. De ryger i en frysepose sammen med 1 spsk. olie i og der rystes grundigt – vupti,  så er der olie på dem alle. Vi krydrede dem ikke med andet end salt og peber – lidt tamt, men så har de end størrer chance for at ryge i ungerne.  De fik lov til at få smør og salt til, iøvrigt….

Broccolisalaten var ny, den gik fint, selvom jeg udskiftede pinjekerne med pistacenødder og sparede lidt på rosinerne. Der var nok til frokost dagen efter, kombineret med kartoflerne. Jeg elsker flere fluer med et smæk…

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s